Over mij

Ik ben Michelle (1987) en ik hou van lezen, reizen, lekker eten en – de naam van mijn website zegt het al – van schrijven. Onlangs heb ik mijn fulltime baan ingewisseld voor een parttime baan want eind 2018 ben ik mama geworden van een dochter. Samen met mijn man en dochter woon ik in Limburg.

Als jongvolwassene was ik lange tijd zoekende naar welke richting ik op wilde gaan. Na het afronden van de HEAO heb ik een aantal jaren via uitzendbureau’s gewerkt. Uiteindelijk ben ik bij mijn huidige werkgever terecht gekomen. Toch bleef er iets kriebelen. Ik had nog niet gevonden wat ik Γ©cht graag wilde doen. Rond die tijd maakten webblogs hun opmars en ik kwam in aanraking met bloggen. Ik wist het meteen: dit is echt mijn ding!

Wat in 2014 begon met een blog, is in 2019 uitgegroeid tot een eigen onderneming: Michelle Schrijft. Want naast bloggen doe ik inmiddels veel meer. Ik ben freelance tekstcorrector, schrijf mijn eigen verhalen en mijn droom is om een boek te schrijven.

Mocht je naar aanleiding van dit stukje nog vragen hebben dan kun je altijd een bericht sturen naar michelleschrijft@gmail.com.

Liefs, Michelle