Welkom bij Michelle Schrijft!

Ben je op zoek naar iemand voor het corrigeren van een tekst of een manuscript? Of zoek je een schrijver voor een leuke tekst of een artikel? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eerder dit jaar schreef ik me al in bij de Kamer van Koophandel, maar vanaf vandaag is mijn website ‘live’ gegaan en ben ik echt voor mezelf begonnen.

Waarom heb ik besloten om ondernemer te worden? Vorig jaar tijdens mijn zwangerschapsverlof begon mijn passie voor schrijven en taal steeds meer te kriebelen. Ik heb nagedacht wat ik hiermee wilde doen. En na verloop van tijd kregen mijn gedachten en ideeΓ«n steeds meer vorm. Op dat moment kwam ik in contact met schrijfster en redacteur Chinouk ThijssenΒ en schreef ik me in voor de basiscursus teksten corrigeren. Ik voelde meteen dat dit helemaal in mijn straatje paste. En dat dit precies was waar ik naar op zoek was. Meteen daarna volgde ik de masterclass. Inmiddels heb ik ook de masterclass afgerond en kan ik aan de slag als freelance tekstcorrector.

Wil je meer over mij persoonlijk weten? Kijk dan op de pagina ‘Over mij’. Bij ‘Samenwerken’ lees je meer over de diensten die ik je te bieden heb. Je kunt me ook volgen op Facebook en Instagram om geen artikelen te missen en mijn reis als ondernemer en mijn schrijfprojecten te volgen.

Liefs, Michelle

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.