hand

Lieve oma

Ik schrijf deze brief aan jou omdat ik wil vertellen hoe het met me gaat. Over twee weken word ik al één jaar. Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd. De eerste tijd wilde ik vooral dicht bij papa en mama zijn. Lekker knuffelen en drinken. Toen ik wist hoe ik geluidjes kon maken, heb ik dat heel veel geoefend. Iets later kon ik ook omrollen. Ik ga heel graag naar de opa’s en oma’s en de rest van de familie. Ook heb ik veel vriendjes op de kinderopvang. En de poezen zijn vanaf het begin mijn beste vriendinnen. Mijn eerste vakantie heb ik in Italië doorgebracht. Net voor die vakantie ben ik gaan kruipen en vlak erna kon ik ook staan. Ik speel graag met Duplo en ik kijk het liefst naar Nijntje. Ik heb hele lieve mensen om mij heen. En ik weet dat jij er ook bent, ook al zie ik je niet. Jij bent de mooiste ster aan de hemel. Mama huilt soms als ze je mist. Dat begrijp ik nog niet maar ik hou haar dan gewoon vast. Ik vind het jammer dat je er niet bij was in mijn eerste levensjaar en dat ik je nooit zal leren kennen. Maar ik weet dat je op een bepaalde manier toch altijd bij me bent ♡

Liefs, je kleindochter Linn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.